Skip to content Skip to footer

Vi söker en grävmaskinist till vårt team i Eskilstuna.

Om Terra AB

Terra AB är den moderna mark och anläggningsfirman. Vi utför mark och anläggningsarbeten samt spolbilstjänster i hela Mälardalen. Vi utför både stora och små uppdrag. Terra AB etablerades redan 1975, vi besitter massor av erfarenheter och kunskap. Vi arbetar systematiskt med moderna digitala lösningar för att öka effektiviteten och precisionen i våra leveranser, samtidigt som vi prioriterar säkerhet, kvalitet och miljö.

Vi söker grävmaskinist

Som grävmaskinist kommer du som del av vår mark och anläggningsavdelning och under ledning av arbetsledare utföra olika typer av uppdrag i Eskilstuna med omnejd. Vi har en maskinpark bestående av både mindre och större gräv- och lastmaskiner. Som maskinförare hos Terra AB förväntas du kunna hantera både gräv- och lastmaskiner på ett säkert och effektivt sätt. 

Bakgrund och kvalifikationer

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet och att du bemästrar alla typer av arbeten med både bandgrävmaskin, hjulgrävmaskin samt lastmaskin. Du ska vara bekväm med att använda både rotortilt och maskinstyrning och du kan läsa och tolka ritningar såväl som tekniska beskrivningar och instruktioner. Du har en relevant utbildning och innehar maskinförarbevis för både grävmaskin och lastmaskin (godshantering och anläggning). B-körkort är ett krav. Har du C-körkort och YKB ser vi det som ett plus. Har du genomgått utbildningar som APV, elsäkerhet, kabelförläggning i mark, heta arbetet, motorsåg, röjsåg med mera är det också merirerande.

Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper. Du är en teamplayer som är lösningsorienterad och som tar egna initiativ. Du är noggrann, lyhörd, ödmjuk, har hög arbetsmoral och är serviceinriktad. 

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. 

Vår värdegrund är följande:

  • Kompetens
  • Service
  • Flexibilitet
  • Hjälpsamhet