Skip to content Skip to footer

Stopp i avlopp Västerås?

Stopp i avlopp Västerås?

”Som sagt personalen som sköter spolning är guld värda, skulle aldrig välja några andra”
★★★★★
”Otroligt snabba och enkla och ha att göra med.”
★★★★★
”Får alltid snabb hjälp, bra service och ett fantastiskt bemötande av personalen”
★★★★★
stopp i avlopp eskilstuna caroline

Var lugn - Terra AB är din räddning!

Har du drabbats av ett plötsligt avloppsproblem och vill ha snabb och pålitlig hjälp? Ring oss på en gång så ser vi till att ditt avlopp fungerar smidigt och effektivt igen!

Läs mer om stopp i avlopp Västerås

Vi har lång erfarenhet och mycket kunskap när det gäller att rensa avlopp, och vi är redo att hjälpa dig snabbt och smidigt. Ibland kan mindre stopp i avloppet fixas på egen hand, men om problemet är större och mer krångligt behöver du professionell hjälp med rörspolning eller slamsugning. Där kommer vi på Terra AB in i bilden med våra tjänster. Du kan känna dig trygg med att vi har den rätta kunskapen och utrustningen för att lösa ditt problem.

3 vanligaste orsaker till stopp i avlopp i Västerås
  1. Toalettproblem: Det vanligaste avloppsproblemet beror på saker som inte borde spolas ner i toaletten. Det kan vara tamponger, blöjor, tops och tvättlappar. Dessutom kan användning av fel sorts papper, som våtservetter eller hushållspapper, också orsaka stopp i avloppet.

  2. Köksproblem: Stopp i köksavloppet uppstår oftast när matfett och olja hälls ned i diskhon. Detta leder till att fettet stelnar i rören och orsakar blockeringar. Om du har försökt rengöra och använda varmt vatten utan framgång, bör du överväga att kontakta oss. Undvik kemikalier och proppupplösare eftersom de kan skada rören på lång sikt.

  3. Golvbrunnsproblem: Ett vanligt problem är när hår, hudpartiklar och små föremål hamnar i golvbrunnen i dusch- och våtrum. Ett tecken på detta kan vara att vattnet rinner långsamt. Det är viktigt att agera tidigt för att undvika större problem.
Våra tjänster

Vi är det företag du kan lita på när det gäller alla dina avloppsproblem. Vi erbjuder akut spolning, rutinmässigt underhåll, tömning av brunnar, rörinspektion, klottersanering och högtryckstvätt. Vid behov tar vi även hand om rörreparation (Relining) genom våra samarbetspartners. Oavsett vad du står inför, är vi här för att ge dig den hjälp du behöver!

stopp i avlopp västerås bild på teamet
stopp i avlopp västerås

Endast ett samtal bort - Terra AB