Skip to content Skip to footer

Stopp i avlopp Eskilstuna?

Stopp i avlopp Eskilstuna?

”Som sagt personalen som sköter spolning är guld värda, skulle aldrig välja några andra”
★★★★★
"Peder & Caroline gör ett fantastiskt jobb!"
★★★★★
”Får alltid snabb hjälp, bra service och ett fantastiskt bemötande av personalen”
★★★★★
stopp i avlopp eskilstuna caroline

Du kan vara lugn - vi på Terra hjälper dig!

Har du drabbats av ett stopp i avloppet och vill ha snabb och pålitlig hjälp? Ring oss på en gång så ser vi till att ditt avlopp fungerar smidigt snabbt igen!

Läs mer om stopp i avlopp Eskilstuna

Vi har stor kunskap och erfarenhet av avloppsrensning och står redo att lösa ditt problem snabbt & smidigt. Ofta kan mindre stopp i avloppet åtgärdas på egen hand, men när det handlar om större och mer komplicerade blockeringar kan det vara nödvändigt med professionell hjälp i form av rörspolning eller slamsugning. Det är här som vi på Terra AB kommer in i bilden för att erbjuda våra tjänster. Ni kan känna er trygga i att vi har rätt kompetens och utrustning för att lösa problemet åt er.

3 vanligaste orsaker till stopp i avlopp i Eskilstuna
  1. Stopp i toaletten: Det mest förekommande avloppsproblemet orsakas av otillåtna föremål som spolats ned i toaletten. Vanliga problemkällor inkluderar tamponger, blöjor, tops och tvättlappar. Dessutom kan användning av fel typ av papper, som våtservetter eller hushållspapper, också resultera i avloppsstopp.

  2. Stopp i köket: Köksavloppsstopp uppstår oftast på grund av insläpp av matfett och oljor som diskas ned i diskhon. Detta resulterar i att fettet stelnar i rören och orsakar igensättning. Om en grundlig rengöring och användning av varmt vatten inte löser problemet, bör du överväga att kontakta oss. Undvik användning av kemikalier och proppupplösare, då dessa på lång sikt kan skada rören.

  3. Stopp i golvbrunnen: Ett vanligt problem uppstår när hår, hudpartiklar och andra små föremål hamnar i avloppet och golvbrunnen i dusch- och våtrum. Ett stopp i golvbrunnen kan ibland märkas genom att vattnet rinner långsamt. Det är viktigt att hantera detta tidigt för att undvika allvarligare problem.
Våra tjänster

Vi är din pålitliga partner för alla dina avloppsbehov. Vi kan hjälpa dig med akuta spolningar, regelbundet underhåll, bruntömning, rörinspektion, klottersanering, högtryckstvätt och om nödvändigt, reparation av rör (Relining) genom vår samarbetspartner. Oavsett din situation är vi här för att hjälpa dig!

stopp i avlopp eskilstuna bild på crewet
spolbil, stopp i avlopp

Vi är bara ett samtal bort - Terra AB