Skip to content Skip to footer

Spolbil Mariefred

Är du i behov av en pålitlig och professionell spolningstjänst i Mariefred? Vi erbjuder snabb och effektiv spolning av rör och avlopp för både privatpersoner och företag. Kontakta oss idag för att få experthjälp med dina behov av spolningstjänster!

Spolbil i Mariefred till både privatpersoner och företag.

Terra AB är dina pålitliga rörexperter i Mariefred. Med vår spolbil är vi snabbt på plats för att erbjuda professionell hjälp med allt från högtrycksspolning till slamsugning. Vi strävar efter att dina rör ska hålla i lång tid framöver.

Högtrycksspolning – Hetvatten – Sugbil Torrsugning – Rörinspektion – Rör-sökning – Fräsning – Klottersanering – Reliniing

Våra erfarna rörmokare i Mariefred är specialister på att lösa avloppsproblem med hjälp av våra kraftfulla spolbilar. Behöver du hjälp med avloppsspolning? Våra spolbilar är utrustade med den senaste tekniken för att rensa och spola dina avloppsrör på ett effektivt och miljövänligt sätt. Vi kan hantera allt från stopp i avloppet till rengöring av avloppsrör för att förebygga framtida problem. Med våra snabba och pålitliga tjänster för avloppsspolning i Mariefred och närliggande områden kan du vara trygg med att ditt avloppssystem fungerar smidigt igen. Kontakta oss idag för att boka en tid med vår spolbil i Mariefred och få professionell hjälp med dina avloppsbehov.

Caroline Östmark
Verksamhetschef

Lär känna oss

Vi har vårt säte i Eskilstuna och är idag drygt 20 anställda. Verksamheten delas upp i 2 verksamhetsområden; mark- & anläggning samt spolbilar.

Spolbil i Mariefred - snabb hjälp när du behöver det som mest!

Spolbil i Mariefred - snabb hjälp när du behöver det som mest!